Snikkende hitte in Chiang Mai

Hello lieve mensen!

Even een korte update want ik wil morgen vroeg op want dan begint de jungletrek. Later ga ik nog wel even meer in op mijn eerste ervaringen.

Het paleis werd ook woensdag een drama, mede door het clubben de nacht ervoor in RCA, club 808 met Barbera en aanhang. Gratis wodka en daarna chillen bij een bevriende dj thuis. Afijn, heb het rustig aangedaan die volgende dag dus.

'S avonds was het tijd voor de nachttrein naar Chiang Mai en dat leek op een gevangenencel. Heel erg ouderwets en kil en veel gerammel van treinonderdelen onder ons. Wat een drama dacht ik. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee toen de trein werd omgebouwd en ze bedden tevoorschijn toverden. Alsnog weinig geslapen en vanag 6:30 van het uitzicht (jungle en kleine dorpjes) genoten. Mijn reisgenoot heet Danny en komt uit Noordwijk. Erg aardige gast en we hebben sinds onze eerste ontmoeting al wat samen ondernomen in Chiang Mai (erg weinig eigenlijk want de hitte hier is een hel overdag), massage genomen (was een beetje nasty, later meer) en Italiaans gegeten.

Na aankomst in Chiang Mai bleken Barbera en aanhang daar ook te zijn, echt superleuk! Ze gaan hier ook Songkran vieren dus heel gezellig met zijn vijven gehad vanavond. (Night Bazaar, Engelse Pub)

Ik ga nu naar het (matige) hotel en zal na de trek nog wel een grote update geven.

Lief al die berichtjes! Zondag kom ik met een betere update!

Liefs!

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer